|
||
| Fatma Betül Sayan Kaya'nın mal varlıklarının dondurulması istendi | ||
| İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturması kapsamında Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya’nın tüm mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin yazının ilgili kurumlara gönderildiği bildirildi. | ||
| Manşet Haberi | ||
|
||
| |
||
Fatma Betül Sayan Kaya'nınmal varlıklarının dondurulması istendiİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturması kapsamında Fatma Betül Sayan Kaya ve eşi İlyas Kaya’nın tüm mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin yazının ilgili kurumlara gönderildiği bildirildi. AK Parti eski Genel Başkan YardımcısıBaşsavcılıktan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:"İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terörizmin Finansmanı ve Aklama Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen fon soruşturması kapsamında, İlyas Kaya ve eşi Fatma Betül Sayan Kaya'nın tüm mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin yazı ilgili kurumlara yazılmıştır."
GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ Fon soruşturması kapsamında adı bazı iddialarla gündeme gelen Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. eski Bakan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Son günlerde meydana gelen ve kamuoyunu meşgul eden bir meseleyle ilgili olarak bugün şahsım hakkında birtakım iddia ve değerlendirmeler gündeme getirilmiştir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde söz konusu meseleye ilişkin ortaya koyduğu açık ve kararlı iradeyle, kim olursa olsun iddiaların tüm yönleriyle araştırılması ve sürecin titizlikle yürütülmesi gerektiğini ifade etmiştir. Ben de bu yaklaşımın gereği olarak, ortaya atılan iddiaların hiçbir tereddüde mahal bırakmayacak şekilde açıklığa kavuşturulmasını ve yürütülecek sürecin sağlıklı ve selamet içerisinde tamamlanmasını son derece önemsiyorum."
SONKURŞUN / AYNUR ARICAN |
||
|
||
| Etiketler: Fatma, Betül, Sayan, Kaya'nın, mal, varlıklarının, dondurulması, istendi, |
|
|
||
|





